söndag 28 oktober 2012

Övningskörning, fotorunda och lite kalasbilder!

Idag när Rikard skulle hem till sin pappa så fick han övningsköra dit. Vi åkte lite kringelikrokar i skog och mark för jag ville ju även passa på att fota lite när de ändå var så fint väder. 

 Här sitter Rikard och väntar på att jag ska fota färdigt :) han tyckte nog de va kul för han saktade alltid inn när de var bäckar eller sjöar vid vägen.
 Jeepen han håller på att fixa var man ju bara tvungen att kolla in och de har faktiskt hänt endel sen jag såg den sist :) Han är duktig min lilla pojke som nu börjar bli man :)

Här fick jag chans att krama om Rikard och Katrin. Och så har vi Pappsen, jag, mamsen och Aune (Kais mamma) på bild.

lördag 27 oktober 2012

Första fotorundan!

Idag var jag, Rebecka, Katrin, Totte och på min första fotorunda med den nya kameran :) vi åkte till Vänga mosse som ligger drygt 8 km från mitt :) där var de fint att fota i den frostiga naturen. Tyvärr såg vi inga fåglar eller andra djur mer än Lillis.

 Bekka gjorde allt för att få bra foton :) och hon fick många fina foton som ni kan se om ni går in på hennes blogg och kollar (Bekka.se)
 Lillis var på spaning och en bra linslus :)
 Katrin och Totte myste mycket ihop och totte fick assistera som min assistent och bära stativ mm :) tror jag lånar honom av Katrin när jag ska iväg o fota (bra svärson)
 Även om Bekka hade fullt upp med att fota ställer hon gärna upp som modell ändå :)
Hade lite kalas med mamma, pappa och Kais mamma Aune ikväll (foton kommer imorgon)

onsdag 24 oktober 2012

Present som jag inte räknat med!

Fyllde år igår och då fick jag en riktigt fin kamera i present utav min kära Kai :) en Canon eoc 550 med 2 objektiv och stativ :) så nu ska här tas en massa bilder. Här under kommer 2 av de första bilderna jag tagit med den :) nu har jag en massa jag måste lära mej, men oooooh så kul.


Ha en fortsatt bra vecka :)

onsdag 17 oktober 2012

Plantering mm!

Nu har verkligen hösten kommit och omfamnat vår värld, jag har planterat lite växter som jag fick av mina föräldrar :) de är så snälla som delar med sig av deras vackra växter. Växterna jag nu fått och fått ner i marken är:
1. Sköldpaddeört
2. Guldalströmeria
3. Bolltistel

Ska bli spännande att se om man valt rätt plats till dem. 

Något som gör mej väldigt glad är att de är många som saknat mej här på bloggen :) man tror att man inte är så speciell men visst är man och man blir som en familj eller vad man nu ska kalla det här i vår blogg värld :)
Nu känner jag att mina krafter börjar komma tillbaka och jag vill så mycket :) inom kort börjar jag och min dotter Rebecka att ha en "fotoutmaning" här, vi ska bara finslipa hur vi ska lägga upp det mm. det ser vi fram emot och hoppas att de kommer att förgylla hösten och vinter för många :)

tisdag 16 oktober 2012

"Fotoutmaning"!

Tänkte kolla om det finns något intresse för att starta upp en fotoutmaning här på min blogg. Vore ju kul att se hur det kan bli. Vet ju att de finns många som gillar att fotografera. Hade tänkt göra som de utmaningar jag själv varit med om här i "bloggvärlden". Man får ett ord att fota (fri tolkning) en gång i veckan.

Så ni som ser detta skriv vad ni tycker om detta. Är det bortkastat eller har jag en kul höst o vinter att se fram emot?

söndag 14 oktober 2012

Växthus!

Här håller vi på att få ihop växthuset som jag fått. De ska bli så skönt att få iordning det och nu längtar jag till våren :)

lördag 13 oktober 2012

Mycket har hänt!

All tid bara rinner iväg :) har inte hunnit eller orkat blogga på länge. Kai har nu blivit farfar och de är så kul :) grattis till familjen. Jag har fått ett växthus av min morbror Alexander :) vi ska sätta upp det imorgon. Kai har börjat att sätta upp fusktegel bakom vår pelletskamin i hallen. Hoppas ni har de bra allihop kram