söndag 27 mars 2011

Hem o trädgårdsmässa!

Idag var vi på hem o trädgårdsmässan i Borås. Hade väl trott att det skulle vara mycket mer om trädgård men det var mer inredning. Här är lite av det jag tyckte skulle vara snyggt att ha i trädgården:



Och Kais äldsta pojk Christoffer var med oss eftersom han gillar att styrketräna så hoppades han på att få hälsa och prata lite med Magnus Samuelsson världens starkaste man eller som andra minns honom mer som vinnare i "Lets dans"

Obs! Christoffer står till höger utan keps ;)


lördag 26 mars 2011

Igår hos Mor o Far :)

Igår var jag och Rebecka hos mina föräldrar :) man får ju passa på när man ändå är ledig. Rebecka tyckte att vi kunde gå en "liten" promenad :) mmmm minns en gång hon sa samma sak och vi bara skulle gå lite bortanför Borgstena skylten mot Herrljunga :) det blev en ca närmare milen :) Så jag viste att nu blir det en bra runda :) och det blev det. Det enda som jag inte räknat med denna gången var att det var någon km med isgata :) fick gå på helspänn och sen när man var jätte trött i benen gick vi i djup snö någon km :) vilken träning, var helt slut i benen så jag trillade några gånger i den djupa snön :) Men roligt hade vi och "om man trillar, så res dej upp igen för snart blir det lättare igen" :)


Ser ni stjärnan ute på kalhygget här under?
Lillis är oxå med men syns knapt i snön.

fredag 25 mars 2011

Blooming friday - i luften

ja som sagt nu är det äntligen fredag igen och den sista fredagen i marsmånad :) Äntligen har våren kommit. Till dagens tema idag är det då "i luften" och jag har funderat på vad jag ska fånga på bild och få med och det är ju inte lätt :) men så kom jag på att nu ska ju äppleträdet klippas så grenarna flög i luften innan de landade mjukt på gräsmattan. Ni som läst min blogg innan vet att jag gillar de här trädet. Att sitta här under och njuta av skyddet de ger när solen steker :) Men idag var jag uppe i det.



Fler inlägg om "i luften" hittar ni hos Katarina, gå in här och kika runt, ha en trevlig helg.

torsdag 24 mars 2011

Semesterdag i vårvädret!

Jag har haft rätt tufft på jobbet de senaste veckorna och på måndag börjar jag på min nya "avdelning" så då tänkte jag att lite semester skulle vara skönt, så idag och imorgon är jag ledig från jobbet.
Rebecka min äldsta dotter var oxå hemma så vi gick ut och gick en lång promenad i det fina vår vädret. Oj så skönt det var.

Vi såg massor med snödroppar, syns kanske lite dåligt här under.

Lillis var med oss och sprang runt.

solen sken och snön smälter :) Äntligen.

vi gick på skogsvägar och fågelsången var som musik

Ja det har varit en helt underbar dag tillsammans med Rebecka, man har verkligen kunnat återhämta sig och imorgon ska vi hälsa på Mamma och Pappa och då ska vi nog ta en skogspromenad hos dem.

onsdag 23 mars 2011

En död räv :(

Stackars räv som hamnat framför en bil :( den är ju så söt och har så jättefin päls, inte ofta som jag ser en räv och de gånger jag gjort de har de varit väldigt skabbiga. Hoppas det gick väldigt fort så den slapp att lida.

fredag 18 mars 2011

Blooming friday!

Tjuv start är dagens tema hos Katarina.
Ja vi har ju haft lite vårkänslor i början på veckan, Men vad hände? i morses var vintern här igen :( så här ser det ut i min trädgård idag.

Snö så långt ögat når och vi som trodde att våren kommit det var väl en tjuvstart av våren som nu fick bakslag. Längtar efter att rosorna ska börja blomma och att jag ska få sätta igång med mitt sommar projekt. Vill ju kunna tjuvstarta med den.

fredag 11 mars 2011

Blooming Friday!

Dagens tema är en blå känsla. oj hade inga ideer alls när jag satte mig vid datorn idag. Har varit på min nya arbetsplats denna veckan, det kommer bli så kul att jobba där, men man får ju så många nya intryck så man blir så trött. Kan ju även bero på att våren står på intågan :)
Tänkte först strunta i veckans blooming friday men det är som ett gift i blodet och man kan inte låta bli att leta upp något att få med :) så här kommer mitt inlägg:)
Denna clematisen fick jag ifjol av min moster, hoppas nu bara att den kommer att vad vi liv efter denna kalla vintern.

Sen hittade jag en bild som togs för något år sedan när jag fixade med min blå bil. Kan ju berätta att min favoritfärg är blå :) och med detta kan jag ju berätta den gången för ca 4 år sen när jag steg in i bilaffären och skulle köpa bil :) det kom fram en bilförsäljare och frågade vad jag var ute efter och det första jag då sa va är att jag vill ha en blå bil utan en 5a i reg.numret (5 betyder otur i relationer, om man tror på sånt o just då var jag ju singel så vem vågar chansa) :) jag fick tag på en blå bil utan 5a :) i den firman.

Sen hitta jag en lite rolig bild jag tog på ett moln förra sommaren :)

Fler inlägg hittar ni hos Katarina med bloggen "Roses and stuff"

fredag 4 mars 2011

Blooming friday Stor o litet!

Oj! dagens tema blev svårt, hade det varit sommar hade det nog varit lättare men nu?!?! vad väljer man? Jag gick ut i trädgården för att se vad jag kunde finna ut.
Vi har ett stort och ett litet äppleträd på gården så de fick vara med.

Mer då? Jo en stor lykta och en liten lykta :)

Ja vad kan man finna mer? gick runt en stund och funderade?!?!? Jo vår nya grill är ju faktiskt större än den gamla grillen vi hade :)

Det här var mitt bidrag och vill ni se mer inlägg på detta tema hittar ni det hos Katarina.

onsdag 2 mars 2011

Grattis Katrin 17 år!

Idag fyller Katrin år :) igår var vi i Ullared där hon fick handla sig lite födelsedagspresenter.

Här har vi köpt en tårta till henne som vi snart ska äta upp.

Det blev naturligtvis en trårta med en ros på, eftersom hon älskar rosor.

Hoppas du haft en bra dag och att kvällen blir lika bra Kram från Mamma och Kai o alla dina syskon.